Dansk

Dansk

Biografi

Farandi består af seks musikere af fem forskellige nationaliteter bragt sammen af deres kærlighed til folkemusik. Med sig bringer de det bedste fra Danmark, Finland, Storbritannien, Sverige og Belgien og udforsker sammen den akustiske musiks fulde potentiale; fra traditionelt til kontemporært, fra minimalistisk til symfonisk. Lyden af den unikke besætning bestående af nøgleharper, harmonika, tværfløjte og sækkepiber beskrives som et “transparent ocean orchestra” (Olof Misgeld).

Navnet “Farandi” kommer fra oldnordisk og betyder “at rejse” eller “at fare”, hvilket referer til bandets nuværende rejse. Som en del af Nordic Master in Folk Music, den højeste folkemusikalske uddannelse i Norden, rejser gruppen de kommende to år rundt i de nordiske lande. Farandi har en fælles tro på at folkemusik forener mennesker – musikere, koncertgængere og dansere. Netop derfor krydser de grænser for at bringe mennesker sammen omkring deres “amazing sound” (Emilia Amper).

Farandi består af Marieke Van Ransbeeck (sækkepiber), Mette Qvist-Jensen (fløjte), Tommie Black-Roff (harmonika) og Petrus Dillner, Saana Kujala og Einar Zethelius (nøgleharper).

Kontakt og booking

Email: farandiband [at] gmail.com        Mobil: +45 28 59 39 00

Koncerter

Farandi live dates